Emmy's Creation - Emmy bezig met tekenen

The creations

Elke dag ben ik bezig met nieuwe creaties. Maar omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, adviseer ik vooral: neem een kijkje! 

Mijn illustraties

Je vind al mijn illustraties op Instagram. Volg mij daar, zodat je mijn nieuwste creaties niet mist!

Mijn producten

Wil je graag een design van mij in huis hebben of cadeau geven? Dat kan! Ik heb website only producten en ik verkoop mijn collecties via RedBubble

Klik hier voor meer informatie

Mijn verhalen

 Wil je op de hoogte blijven van mijn creaties, updates uit mijn leven en mijn business en ontvang je graag aanbiedingen? Geef je dan op voor mijn blog! Zo ben je niet afhankelijk (algoritmes van) sociale media en weet je zeker dat je niets mist!

Mijn ervaringen

Als jonge (dyslectische), part-time ondernemer en kunstenaar, maar ik veel mee. Mijn tips en ervaringen deel ik daarom graag met je. Volg mij op LinkedIn, zodat je daar de zakelijke kant van mijn verhaal mee krijgt.

Mijn projecten

Op dit moment werk ik aan verschillende (sommige nog geheime) projecten voor Egelbescherming Nederland en Eekhoornopvang Nederland. Kijk op de producten pagina voor meer informatie. En volg mij voorop op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.