Op dit moment sta ik open voor commissies 

Werkplek van Emmy's Creations Illustraties

Blog

Ik praat je graag bij. Over van alles... over mijzelf, als jonge en parttime ondernemer, illustrator en kunstenaar. Geef je op voor mijn nieuwsbrief, zo mis je niets.

Deze heb je al gemist...

Binnenkort komt er een nieuwe blog aan, meld je gratis aan!

Dit was mijn 2023, welkom 2024

Gelukkig nieuwjaar! In deze extra lange blog neem ik je per maand mee door mijn hoogte- en laagte punten van 2023 en kijk ik vooruit naar de rest van dit jaar; in mijn blog van januari 2023.

In 2023...

Inktober 2023 overleefd

Created with Sketch.

Wat een (leuke) bevalling is oktober toch weer gebleken. Elke dag een illustratie maken. Meer hierover las je in de blog van november 2023. 

Zo veel te doen... let's go!

Created with Sketch.

 Ik heb zoveel te doen. Maar ik zeg dit niet om te klagen. Ik heb er juist zin in. Meer hierover las je in de blog van september 2023. 

Je kunt mij helpen

Created with Sketch.

Ik heb de ruimte gehad tijdens mijn vakantie om na te denken. En je kunt mij helpen! Meer hierover las je in de blog van augustus 2023. 

Een tijdelijke pauze: vakantietijd!

Created with Sketch.

De speurtocht gaat gestaag verder! Daar ben ik blij mee, maar toch is het tijd voor een pauze (vakantie!). Meer hierover las je in de blog van juli 2023. 

Het is een leuke speurtocht 

Created with Sketch.

Hier en daar vind ik puzzelstukjes in mijn zoektocht naar mijn business. Lekker vaag. Ik word concreet in mijn blog van juni 2023.

Goeie twijfels en energiebalans 

Created with Sketch.

Ik heb deze maand veel nagedacht over mijn bedrijf. Ook deel ik een privé energiedrainer met je.  Je las het in mijn blog van mei 2023.

Daar ben ik weer! 

Created with Sketch.

De lente komt er aan en ik heb weer frisse energie en meer positiviteit te melden! Je las het in mijn blog van april 2023.

Als het even niet lukt... 

Created with Sketch.

Maart alweer. En inderdaad geen nieuwsbrief of podcast in februari. Waarom? Je las het in mijn blog van maart 2023.

Rustig aan beginnen 

Created with Sketch.

Januari. Hoe staat het met jouw goede voornemens en intenties? Met die van mij gaat het goed. Je las het in mijn blog van januari 2023.

In 2022...

Dit was mijn 2022, op naar 2023! 

Created with Sketch.

December. De periode waarin ik terug kijk op de afgelopen twaalf maanden en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. En wat voor een maanden waren het, ik ben dit jaar veranderd... en in de goede zin! Ik kijk met veel plezier uit naar 2023! Waarom? Je las het in mijn extra lange (december) versie van mijn blog. 

Zoeken naar de juiste werkbalans 

Created with Sketch.

Ik heb gemerkt dat ik de hele dag bezig kan zijn voor Emmy's Creations. Ik moest zoeken naar de juiste werkbalans. Je las het in mijn blog van november '22

Inktober was een groot succes 

Created with Sketch.

Oktober/Inktober, zit er weer op. Ik kijk er met een tevreden en trots gevoel op terug. Waarom? Je las erover in mijn blog van oktober '22

Ik heb ontslag genomen! 

Created with Sketch.

Ik heb een mooi plan voor mijzelf gemaakt en daarom heb ik deze maand mijn ontslag ingediend. Je las erover in mijn blog van september'22.

'T leren kan beginnen 

Created with Sketch.

In de zomervakantie heb ik goed kunnen nadenken over mijn doelen. Hoe ik ervoor stond, deelde ik met je in mijn blog van augustus '22.

Tijd voor iets nieuws

Created with Sketch.

Het was een drukke maand die ook veel ruimte gaf voor nieuwe ideeën en ambities. Ik deelde ze met je in mijn blog van juli '22.