Blog - vol persoonlijke updates

Ik praat je graag bij. Over van alles... over mijzelf, als jonge en parttime ondernemer, illustrator en kunstenaar. Geef je op voor mijn nieuwsbrief, zo mis je niets.

Deze heb je al gemist...

Maar gelukkig kun jij je gratis aanmelden voor de volgende blog

Dit was mijn 2022, op naar 2023! 

December. De periode waarin ik terug kijk op de afgelopen twaalf maanden en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. En wat voor een maanden waren het, ik ben dit jaar veranderd... en in de goede zin! Ik kijk met veel plezier uit naar 2023! Waarom?Je kunt het volgende week lezen in de extra lange (december-versie) van mijn blog. 

To do lijstje van Emmy's Creations

Zoeken naar de juiste werkbalans 

Ik heb gemerkt dat ik de hele dag bezig kan zijn voor Emmy's Creations. Ik moest zoeken naar de juiste werkbalans. Je las het in mijn blog van november '22

Inktober was een groot succes 

Oktober/Inktober, zit er weer op. Ik kijk er met een tevreden en trots gevoel op terug. Waarom? Je las erover in mijn blog van oktober '22

Ik heb ontslag genomen! 

Ik heb een mooi plan voor mijzelf gemaakt en daarom heb ik deze maand mijn ontslag ingediend. Je las erover in mijn blog van september'22.

'T leren kan beginnen 

In de zomervakantie heb ik goed kunnen nadenken over mijn doelen. Hoe ik ervoor stond, deelde ik met je in mijn blog van augustus '22.

Tijd voor iets nieuws

Het was een drukke maand die ook veel ruimte gaf voor nieuwe idee├źn en ambities. Ik deelde ze met je in mijn blog van juli '22.